Gardinbussen-prisgaranti har et stort og flot udvalg af gardin lameller i alverdens farver.

Lamelgardiner er geniale til store vinduespartier. De er funktionelle, lette at betjene og elegante. Gardin lameller fås i et utal af farver så de kan tilpasses enhver stilart.

De egner sig godt til nybyggede villaer, uddannelsessteder eller kontorbygninger. Gardin lameller fremstilles i forskellige bredder, tætheder og kan derved give et unikt touch til indretningen i privatboligen eller på arbejdspladsen.

Gardinbussen-prisgaranti besøger alle adresser i hele landet også firmaer. Vi aflægger gratis og uforpligtende kundebesøg overalt i Danmark.

Bestil en dygtig gardin håndværker til at komme forbi din dør.

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden, book online eller ring 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17 så finder vi sammen en tid.

Book tid online


Med gardin lameller kan du let justere lysindfald og holde nysgerrige blikke væk.

Gardin lameller der holder

Vi får fremstillet gardin lameller i højeste kvaitet og lækreste materialer, der sikrer dig en langtidsholdbar gardinløsning.

De lange, slanke gardin lameller er et populært valg i mange kontormiljøer og skoler. På en enkel måde kan der lukkes af for solens irriterende stråler samtidig med at lyset bevares. Det giver bedre fokus, højere effektivitet og et generelt større velbefindende for såvel elever som medarbejdere.

Mange børnefamilier vælger at have lamelgardiner i hjemmet på grund af deres nemme justeringsmuligheder og enkle udseende. Derudover kan de stærke gardin lameller sagtens tåle at blive trukket til og fra mange gange hver dag og det er så nemt, så selv børn kan gøre det.

Er du mere til andre gardintyper så gå på shopping i vores kæmpe store showroom i egen stue.

 

De lange tynde gardin lameller giver enhver vinduesramme et eksklusivt og elegang look.

Gardin lameller til Danmarks bedste priser

Vi giver prisgaranti på alle gardintyper inklusiv gardin lameller. Det betyder ganske enkelt, at skulle du modtage et billigere tilbud fra en anden forhandler matcher Gardinbussen-prisgaranti samme pris og fratrækker 5% i rabat. Det garanterer dig landets bedste og billigste priser.

Teamet hos Gardinbussen-prisgaranti ser frem til at møde dig til en hyggelig snak og med et smil på læben.

Hos os er ingen opgave for lille eller stor, vi klarer dem alle med hjælpsomhed, god service og godt samarbejde.