Find din gardin inspiration hos Gardinbussen-prisgaranti.

Find gardin inspiration til din patriciervilla, dit nybyggeri eller din penthouselejlighed. Gardinbussen-prisgaranti har en flot kollektion af mange gardintyper. De findes i et væld af farvenuancer, motiver og produceres i forskellige materialer. Du vil få besøg af en iderig gardinkonsulent som på et gratis kundemøde, vil tage alle forhold i betragtning. Det giver dig en unik gardin inspiration. 

Bestil en gardinbus ved at give os et kald på 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8-17. Du kan også bruge book online funktionen eller vælge at udfylde kontaktformularen. 

Få en oplevelse uden lige når du bliver præsenteret for vores nøje udvalgte sortiment – det er ren gardin inspiration.

Book tid online


Lad dig overvælde af den gardin inspiration du vil blive præsenteret for på et gratis og uforpligtende kundemøde.

Gardin inspiration til hele boligen

Saml boligen med lækre gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti. Lad gardinerne være et bærende element i dit personlige design. 

Til de store vinduer i den nybyggede villa, i køkken-alrummet og stuen kan de tidløse plisségardiner i samme nuancer binde indretningen sammen. Du kan også sætte fokus på bare plisségardinerne i stuen ved at vælge en stærk dyb farve og dermed tilsætte både kulør og kontrast til hjemmet.  

Bløde luftige foldegardiner i patriciervillaen kan give en rolig og romantisk atmosfære. Til sove- eller børneværelset kan de bestilles i en lys farve med mørklægning. Du får ikke derfor ikke kun, gardiner der pynter, men også et bedre sovemiljø. 

I penthouselejligheden skal man værne om den gode udsigt og samtidigt kunne skærme for irriterende lys, der blænder i løbet af dagen. Enkle smukke lamelgardiner fylder både minimalt, når de er trukket fra og justerer på flotteste vis dit lysindfald, så du er helt i kontrol. 

Glæd dig til at få en gardin inspiration uden lige.

 

 

Gardinkonsulenten fra Gardinbussen-prisgaranti vil imponere dig med den helt store gardin inspiration.

Gardin inspiration til favorable priser

Hos Gardinbussen-prisgaranti får du gardin inspiration, fremragende service og kvalitetsgardiner til Danmarks bedste priser. Vores gardiner bliver produceret i ind og udland hos leverandører, der kun arbejder med tekstiler i absolut topklasse. Vi giver naturligvis 2 års garanti på alle gardiner og du vil modtage et garantibevis sammen med leveringen. 

Bemærk desuden vores prisgaranti + de 5% i rabat, hvis du modtager et lignende tilbud hos en anden gardinbus.