Skab stemning med et lækkert gardin efter mål. Det kan være varme og hygge i stuen.

Vi lever i en verden, hvor alting skal passe perfekt for at fungere – trafikken, fabrikker, hospitaler osv. Nøjagtighed og præcision findes også indenfor mange brancher som f.eks. ingeniører, designere og andre håndværkere. I gardin verdenen er et gardin efter mål også en vigtig forudsætning for, at gardinet virker efter hensigten.

Gardinbussen-prisgaranti er din personlige designer, ingeniør og håndværker. Vi har et smukt udvalg af mange typer gardin efter mål. Nogle af dem er:

  • Et blødt stofgardin
  • Et tidløst plissegardin
  • En klassisk persienne
  • Et enkelt lamelgardin
  • Et funktionelt panelgardin
  • Et hyggeligt foldegardin og mange flere.
Book tid online


Bestil et gardin efter mål hos Gardinbussen-prisgaranti. Hos os får du altid et gardin i top kvalitet og til Danmarks bedste pris.

Gardin efter mål til hele boligen inde som ude

Skab lækker lounge stemning med stilrene møbler, grønne planter og innovative gardiner. Et gardin efter mål kan fremhæve et hvilket som helst udtryk, du ønsker. Miks og match med farver, tapeter og andet interiør.

Når du bestiller et besøg af Gardinbussen, vil du modtage en samlet pakkeløsning. En kompetent og dygtig gardinkonsulent vil måle vinduesrammen op helt ned til mindste detalje. Derefter vil dit gardin bliver syet efter mål. Den samme gardinmontør vil montere det skræddersyede gardin efter mål, så det hænger super flot og perfekt.

Gardinbussen-prisgaranti har også et stort sortiment af mange modeller af gardin efter mål til udendørs brug. Skal de danske sommeraftener forlænges så bestil en skøn terrassemarkise i en lækker pang farve. Den bliver leveret som et gardin efter mål, der afskærmer for både sol og regn.

Din kørende gardinforhandler har alt, hvad gardin hjertet kan begære af gardin efter mål.

 

 

Miks et gardin efter mål med din øvrige stil. Skab et kreativ rum og leg med farver.

Få snart et elegant gardin efter mål

Det er super nemt at booke et gratis og uforpligtende kundemøde. Det kan gøre via online booking, via kontaktformularen eller på 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17.

Gardinbussen-prisgaranti leverer gardin efter mål i bedste kvalitet, pris og service.

Som noget ganske særligt giver vi prisgaranti på alle gardiner. Det betyder for dig som kunde, at du altid er sikker på at få et gardin efter mål til Danmarks billigste pris. Skulle du finde et tilsvarende gardin billigere hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat.

Gardin teamet ser frem til at høre fra dig.