Gardin butikker - Vores kørende gardinbutik kommer hjem til dig og fremviser dig alverdens gardintyper til alle hjemmets rum.

Vidste du, at du kan bestille en hel gardinbutik til at komme til dit hjem? Slip for at starte bilen eller at slå paraplyen op. I stedet for kan du sætte dig godt til rette i din yndlingsstol. Nyd gardin oplevelsen når en kompetent gardinkonsulent præsenterer dig for et smuk udvalg af gardiner. 

Gardinbussen-prisgaranti har kørende gardin butikker i hele landet. Book et gratis og uforpligtende kundemøde. Du kan booke online, finde kontaktformularen længere nede på siden eller ringe til os hvis du har yderligere spørgsmål på 71 96 98 71.

Book tid online


Gardin butikker - Vores store udvalg dækker ethvert gardinbehov du måtte have.

Vi inspirerer dig

Vores sortiment i de kørende gardin butikker er helt unikke. Vi har kvalitets gardiner til mange type vinduer. Få inspiration og ideer fra en erfaren og dygtig gardinkonsulent. Han tager sig tid til at udforske dine vinduer, så I sammen finder den perfekte gardinløsning. Du kan være sikker på, at du altid vil få ekspertrådgivning og gardiner i tidens trends og farver. 

Gardinkonsulenten tager nøjagtige mål, herefter bliver gardinerne syet og monteret. Det sikrer, at de passer 100 procent til dine vinduesrammer. 

Vores udvalg består af gardintyper til alle boligens rum. Det kan f.eks. være foldegardiner, plisségardiner eller stofgardiner. Desuden har vi solafskærmning og udendørs markiser.

Gardin butikker - Bestil et gratis og uforpligtende besøg allerede i dag.

“Vi fik rigtig god service”

Vi har fantastiske anmeldelser på Trustpilot og det skyldes vores høje kvalitet i alt hvad vi laver. Gardinbussen-prisgaranti lover dig service og produkter i verdensklasse. 

Derudover har vi prisgaranti. Det betyder, at får du et tilsvarende tilbud, matcher vi prisen og du får også 5% i rabat. 

Vi kører til alle adresser overalt i Danmark både privat og erhverv.