Din rullende gardin butik kommer til din adresse og viser dig et flot udvalg af flotte gardiner

Vi går i butikker for at blive inspireret, vejledt og stimuleret sanserne. Vi har de samme behov, når det gælder gardiner. 

Gardinbussen-prisgaranti har gjort det nemt for dig. Vores gardin butik kommer nemlig til din adresse. Her ses gardinerne i det rette lys og sammen med dine egne møbler. Det giver dig bedre mulighed for at træffe et flot gardin valg.

Book et gratis og uforpligtende møde online, på 71 96 98 71 eller via kontaktformularen.

Book tid online


Din rullende gardin butik har en bred vifte af gardiner til alle vinduesrammer.

Din rullende gardin butik

 

Når vi pakker vores sortiment ud i din stue, vil du opleve en bred vifte af smukke gardiner til alle slags vinduesrammer. De findes i lige den farve du ønsker dig og kvaliteten er altid i top.

Gardin typerne findes i mange modeller, alle i lækre materialer. 

Hvilke look ønsker du at udtrykke? Et eksklusiv hotel look eller en romantisk stemning? Gardinkonsulenten vil vise dig stofgardinets mange anvendelses muligheder. En tung farve kan skabe dybde og forbedre rummets akustik, hvorimod en lys farve giver et hyggeligt udtryk.

Gardinbussen-prisgaranti har gardiner til alle boligens rum også til udendørs brug. 

Din rullende gardin butik kommer til dig, derved sparer du tid og du behøver ikke at gå udenfor. Gardinbussen-prisgaranti klarer det hele.

Spar tid

Du behøver ikke at gå udenfor en dør for at købe nye gardiner, vi klarer hele processen. Det giver dig mere tid og energi i hverdagen.

Gardinkonsulenten rådgiver, måler op og monterer de skræddersyede gardiner, så de passer perfekt.

Som en ekstra god service giver vi prisgaranti. Kan du finde et ligeså godt produkt ved en anden gardin butik matcher vi hos os prisen og giver dig 5% rabat.

Vi kører i hele Danmark og glæder os til at besøge dig.