Gardin bus kører i hele Danmark. Book et gratis besøg online , via kontakformularen eller ring 78 75 08 88

Hvilket gardin behov har din bolig? Har du brug for solafskærmning inde eller ude, bedre akustik i rummet eller mangler du at fuldende din indretning? Gardinbussen-prisgaranti hjælper dig på vej. En vaskeægte gardin specialist giver dig kyndig vejledning og medbringer gardinprøver i høj kvalitet og smukke farver til dit hjem.

Vi aflægger gratis kundebesøg på alle adresser i hele Danmark, både private og erhverv.

Ring i dag og bestil en gardin bus på 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen.

Book tid online


Skab en rød tråd i hjemmet med de rigtige gardiner. Book en Gardin bus i dag.

Skab en rød tråd

De rigtige gardiner kan samle alle hjemmets rum og skabe helhed. Det kan løfte din bolig til et helt nyt niveau, fremhæve stil og elegance. Gardinkonsulenten lader sig inspirere af dine vinduespartier, så du får det optimale ud af dem. Hvad enten de er smalle, kvadratiske eller runde finder vi altid en flot og stilsikker løsning der matcher hjemmets øvrige indretning.

Hos os får du en samlet gardinpakke. Det vil sige, at vi sørger for alt, opmåling, levering og montering. Det bliver ikke nemmere.

Vores gardinbus har Danmarks flotteste anmeldelser på Trustpilot, og vi leverer gardiner til alle boligtyper.

En hel unik gardin bus

Gardinbussen-prisgaranti giver dig og din husstand exceptionel god service, det forklarer vores flotte anmeldelser på Trustpilot.

En glad kunder siger: “I junglen af gardin firmaer fik vi heldigvis fat i `Gardinbussen-Prisgaranti`, der gav det bedste tilbud på vores gardinopgave.”

Kunderne værdsætter derudover firmaets prisgaranti. Findes samme gardin og service billigere et andet sted, matcher vi prisen og giver 5% rabat oveni.