Flotte, nye gardiner kan give hjemmet helt nyt liv. Book et gratis og inspirerende kundemøde i eget hjem.

Bor du i en nybygget villa, en lækker lejlighed eller har du et sommerhus ved vandet? Ligegyldigt hvad du bor i eller hvor i landet du befinder dig, kan Gardinbussen-prisgaranti levere lige de gadiner, du har brug for.

Gadiner er et effektivt middel til at fremhæve forskellige atmosfærer og stile i hjemmet. Med de rigtige gadiner kan du skrive din egen gardin historie. Hvad ønsker du at udtrykke? Hygge, varme og ro? Er du mere den kunstneriske type og elsker du at lege med farver og former, så kreer din egen personlige stilart. 

Miks og match gadiner med hjemmets øvrige interiør, farver og pyntegenstande og få en bolig i balance.

Book tid online


Gadiner tjener mange formål. De dekorer, samler hjemmet og beskytter mod solens irriterende stråler.

Funktionelle og æstetiske gadiner

Gadiner kan være storslåede, smukke og imponerende, men de kan meget mere. De er gode for akustikken, afskærmer for de generende lysstråler og værner om privatlivet. Gadiner holder varmen inde eller ude og skaber bedre indeklima. Der er mange muligheder og Gardinbussen-prisgaranti hjælper dig gerne på vej.

Foldegardiner i lyse, venlige nuancer er de bløde og luftige gadiner, der passer i ethvert rum. Med Duo Rollers indstilles gardinerne nemt efter lysindfaldet og dine præferencer. Klassiske plissègardiner fås i innovative modeller med up and down, der kan placeres forskellige steder i selve vinduesrammen. Rullegardiner med mørklægning monteret i kassette med sideskinner er smarte til soveværelset eller børneværelset, da de gør rummet 100% mørkt.

Fælles for alle gardintyperne er at de produceres i alle alverdens farver, mønstrer og strukturer.

Gardinbussen-prisgaranti har nye gadiner til hele hjemmet. De findes i et utal af flotte farver og mønstre.

Gadiner leveret med top professionel service

 

Gardinbussen-prisgaranti har et team bestående af fantastiske, hjælpsomme og smilende gardinkonsulenter. Vi har Danmarks bedste service, priser, kvaliteter og anmeldelser på Trustpilot.

Bestil nemt et gratis og uforpligtende kundemøde. Via online funktionen, via kontaktformularen eller ring og få en hyggelig snak på 71 96 98 71.

Bemærk vores prisgaranti + 5% rabat.