Find dit nye gadin til karnappen hos Gardinbussen-prisgaranti. Vi har et stort og flot sortiment.

Når du bestiller et gadin fra Gardinbussen-prisgaranti, får du meget mere end et gardin. Hos os får du en hel særlig gadin oplevelse lige fra kundebesøget til monteringen af dit nye gardin. Du behøver ikke at bruge tid og energi på at stresse rundt i gardinbutikker eller at finde de rette håndværkere til montering af gadin.

Når du køber et gadin hos os, får du en totaloplevelse. Den inkluderer alt fra opmåling til montering af dit nye skræddersyede gadin. Du vil fremvist et bredt repertoire af gadinprøver i eget hjem i forskellige farver og materialer. Dermed vil du få det gadin, der passer bedst ind i din bolig. 

Book en gardinbus;

  • på telefon 71 96 98 71
  • via kontaktformularen eller
  • online booking.
Book tid online


Skal du have et nyt gadin i køkkenet, så book en gardinbus allerede i dag.

Et unikt gadin udvalg

Det interessante ved gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti er, at de er produceret i høj kvalitet, lækre materialer og i mange varianter. Nogle af de mest efterspurgte gadin modeller er:

  • det elegante stofgardin
  • det funktionelle panelgardin
  • det hyggelige foldegardin
  • det stilrene plisségardin
  • den klassiske persienne
  • det enkle rullegardin
  • det tidløse lamelgardin

Til soveværelset er en rigtig god mulighed et rullegardin med mørklægning leveret i kassette med sideskinner. Det gør sovemiljøet mørkt og rumtemperaturen perfekt. 

Et panelgardin kan have mange funktioner i et nybygget hus. Det kan fungere som rumdeler, gadin eller en innovativ skabslåge. Skab kontraster med farver og stil. 

En persienne i bryggerset fylder minimalt, er brugervenlig og giver rummet et stilsikkert udtryk. 

Valget af gadin er dit.

 

 

Få et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen-prisgaranti, så du kan finde dit helt rigtige gadin.

Et gadin med prisgaranti

Hos Gardinbussen-prisgaranti kan du være sikker på den skarpeste pris på et gadin. Vi har prisgaranti på alle produkter. Det vil sige, at modtager du et bedre tilbud, matcher vi denne pris og du får yderligere 5% i rabat. 

Gardinbussen-prisgaranti har flere års erfaring og vi elsker vores arbejde. Om opgaven er stor eller lille, er vi altid klar på en ny og spændende udfordring. Vi har i mange år serviceret forskellige virksomheder såsom skoler og hoteller. Derudover har vi mange private kunder. Vi glæder os til at besøge dig eller dit firma, hvor end du befinder dig i landet.