Bestil et gratis kundemøde i eget hjem. Gardinkonsulenten vil give et godt foldegardiner tilbud.

Foldegardiner er et klassisk, elegant og stilsikkert gardinvalg til mange danske boligtyper. De skaber en hyggelig og varm atmosfære i ethvert hjem. 

Gardinbussen-prisgaranti har et smukt og bredt sortiment af foldegardiner i alverdens farver og mønstre. Vi kører i hele landet og glæder os til at komme forbi din dør og give dig et godt foldegardiner tilbud.

Kundebesøget foregår i eget hjem, så du kan se de nye gardiner i rette omgivelser inden du beslutter dig. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

Book et møde på 71 96 98 71, bestil online eller udfyld kontakt formularen og modtag snart et foldegardiner tilbud.

Book tid online


Har du brug for nye gardiner til huset så få et godt foldegardiner tilbud fra Gardinbussen-prisgaranti.

Bløde folder

Foldegardiner er kendetegnet af bløde, luftige, lette folder, som skaber en afdæmpet og autentisk stemning i alle rum. Det er altid rart at opholde sig i en stue med foldegardiner og nyde en god kop te. 

Kombiner bløde folder med skarpe linjer i din indretning for et nordisk og minimalistisk udtryk. Vælg jordnære farver sammen med grønne planter og byd naturen indenfor. Foldegardiner i en lys nuance med mørklægning sammen med florlette stofgardiner kan give soveværelset et romantisk look.

Gardinbussen-prisgaranti er din rullende gardinforhandler. Vi tilbyder alle former for gardiner, god service og Danmarks bedste priser.

Som noget helt særligt har vi prisgaranti. Skulle du modtage et billigere foldegardiner tilbud end hos os, matcher vi prisen og fratrækker 5% rabat. 

 

Foldegardiner giver en hyggelig og rar stemning til alle rum. Modtag snart et foldgardiner tilbud og få  et rum der er rar at opholde sig i.

“Troværdig service”

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste og dygtigste medarbejdere. En fuldt ud tilfreds kunde skriver om en af dem på Trustpilot: 

“Rigtigt god oplevelse. Behagelig og troværdig service. Både i købs og leveringssituationen levede Gardinbussen op til aftalte. Klart anbefalelsesværdig.”

En og samme dygtige gardinmontør vejleder, måler op og monterer de skræddersyede foldegardiner, så de hænger perfekt. Det bliver ikke nemmere, billigere eller bedre.