Flotte luftige foldegardiner på mål finder du hos Gardinbussen-prisgaranti til din stue.

Alle vores flotte foldegardiner på mål leveres og monteres så de hænger smukt i dine vinduesrammer. Der bliver målt nøjagtigt op og taget højde for alle faktorer så du får et godt resultat. Udvalget af gardiner er stort hos Gardinbussen-prisgaranti og du vil altid finde foldegardiner på mål i tidens trend.

De bløde, bølgede folder giver rummet et dekorativt look og skaber en hyggelig stemning. De fås i alle regnbuens farver og æstetiske mønstre. Lad en gardinkonsulent rådgive dig så du får foldegardiner på mål, der matcher din indretning.

Book tid online


Foldegardiner på mål finder du i vores smukke sortiment.

Moderne og klassiske gardiner i ét

Indretningen af boligen spiller en central rolle i mange danskeres liv. Der tilbringes mange timer i hjemmet, derfor er det vigtigt at skabe den rette stemning. Der skal lades op, hygges og sørges for de huslige pligter. Design og funktionalitet skal gå op i en højere enhed. Det er netop det, foldegardiner på mål kan gøre. De er på én og samme tid praktiske og moderne. 

De skærmer for solen, regulerer rumtemperaturen og forbedrer akustikken. De er lette at betjene for alle i familien. 

Foldegardiner på mål tilføjer hjemmet elegance, eksklusivitet og et udtryksfuldt design. Bestil dem i en afdæmpet gul tone og giv rummet nyt liv. En mørk farve kan fremhæve værelsets stramme look. Med en dueblå nuance kan du markere rummet og give en flot kontrast til det øvrige interiør. 

Sammensæt selv dine foldegardiner på mål i de farver og teksturer du ønsker. 

Få dekorative foldegardiner på mål til dit børneværelse få en hyggelig og rolig stemning.

Vi monterer foldegardiner på mål

 

Gardinkonsulenten er din personlige fagmand. Han elsker sit arbejde og kan sit håndværk. Gardin processen foregår således:

  • Book et besøg via kontaktformularen, telefon 71 96 98 71 eller online booking.
  • Gratis og uforpligtende kundemøde.
  • Ekspert rådgivning og fremvisning af gardinprøver.
  • Opmåling.
  • Produktion.
  • Levering og montering. 

Alt sammen til Danmarks billigste priser, da vi desuden også giver prisgaranti. Får du et bedre tilbud hos en anden gardinbus, matcher vi prisen og fratrækker 5% af prisen.