Foldegardiner mørklægning er en flot mulighed for at skabe hygge i din stue og samtidigt have muligheden for at skærme for generende lys.

Foldegardiner mørklægning kombinerer funktionalitet og enkelt design. De giver et unikt look og tilføjer boligen et eksklusivt udtryk. De leveres i mange farvenuancer og matcher derfor enhver indretning. 

Gardinbussen-prisgaranti præsenterer et smukt udvalg af foldegardiner mørklægning. De produceres i forskellige vævninger, så de hver især skærmer i forskellige grader for lys. Det er derfor en god ide at se gardinerne i det rette lys og der hvor de skal hænge. Dermed kan du se deres solafskærmnings effekt i egen stue. 

Bliv overvældet af fagligheden hos vores gardinkonsulenter og få en individuel gardinløsning.

Book tid online


I dit smukke køkken kan foldegardiner mørklægning være prikken over i´et i den indretning og fungerer som solafskærmning.

Hyggelige gardiner

Vi danskere elsker at skabe varme, komfort og hygge i vores skandinaviske hjem. Stearinlys, tæpper og foldegardiner giver hyggestemning. 

Foldegardiner mørklægning fås i skønne farver, der giver hjemmet en behagelig atmosfære. De kan kombineres med andre gardintyper, som f.eks. stofgardiner. Det kan give stuen en bedre akustik, ro og en tryg base. 

Der findes flere muligheder inden for mørklægning. Du kan med fordel vælge foldegardiner mørklægning til stuen eller soveværelset. Det gør rummet mørkere, samtidigt med at enkle dejlige solstråler slipper igennem. 

Skal rummet være kulsort er rullegardiner monteret i kassette med sideskinner en optimal løsning. 

Plisségardiner med mørklægning skaber et let mørkt sovemiljø og anbefales derfor også til hjemmekontoret og køkkenet. 

Mulighederne er uendelige for at skabe hygge med foldegardiner mørklægning.

Bestil en gardinbus og Gardinbussen-prisgaranti´s brede udvalg af foldegardiner mørklægning til dit hjem.

Bookingen er nem

 

Du kan let få et gratis og uforpligtende tilbud af Gardinbussen-prisgaranti. Du kan vælge enten at udfylde kontaktformularen, booke os online eller at give os et kald på 71 96 98 71.

Så finder vi hurtigt et tidspunkt, der passer dig bedst.

Bemærk venligst vores fordelagtige prisgaranti, samt 5% i rabat. 

Vi ser frem til at give et godt tilbud.