Foldegardiner med mørklægning er en flot mulighed for at skabe hygge i din stue og samtidigt have muligheden for at skærme for generende lys.

Når himlen er blå, fuglene synger og solen skinner giver det masser af energi. 

Hos Gardinbussen-prisgaranti elsker vi solskin. Vi har mange års erfaring i at skabe perfekte rammer for lysindfald og solafskærmning. Det flotte sortiment består blandt andet af plissègardiner, persienner og foldegardiner med mørklægning.

En dygtig gardinkonsulent fra vores gardin team kommer gerne på et gratis kundemøde i dit hjem eller på arbejdspladsen. Her vil han vise forskellige gardinprøver og vejlede dig til det bedste valg.

Book tid online


Foldegardiner med mørklægning findes i et hav af varianter og flotte farver.

Match og mix designs

Foldegardiner med mørklægning har i sig selv et klassisk og stilrent udtryk. Ved at matche og mikse dem med andre gardintyper kan du designe dit helt eget unikke look. Vælg foldegardiner med mørklægning i et kreativt motiv og kombiner det med stofgardiner i lyse nuancer. Det kan give rummet bedre lyd og hygge. 

Mange gardintyper fra Gardinbussen findes i et hav af farver og mønstre og med eller uden mørklægning.

Gardinerne afskærmer på forskellig vis for irriterende lys. Nogle gardinløsninger giver helt mørke, mens andre reflekterer lyset på en behagelig måde.

Kreerer selv dine nye foldegardiner med mørklægning.

Foldegardiner med mørklægning i kassette med sideskinner giver helt mørke og er perfekte til børneværelset.

Legende let

 

Det er helt enkelt og meget hurtigt at få et besøg af gardinbussen-prisgaranti. Book ved at ringe på 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller online.

Vi gør os umage for at levere dine gardiner så hurtigt som muligt og der er selvfølgelig 2 års garanti på alle vores produkter.

Gardinbussen-prisgaranti klarer det hele lige fra opmåling til montering. Det er legende let for dig.

Vi ses i regn eller sol.