Få flotte foldegardiner med kædetræk til din stue og skab et smukt look.

Danske boliger er kendetegnet af flot og stilfuldt design. Foldegardiner med kædetræk kan tilføje elegance og stemning i enhver indretning. De er et klassisk valg for mange på grund af deres lette betjening, holdbarhed og dekorative kurver. 

Gardinbussen-prisgaranti har et bredt og smukt sortiment af flere forskellige gardintyper til inde og udendørs brug. Udvalget består blandt andet af, plisségardiner, stofgardiner, lamelgardiner og panelgardiner. Er behovet solafskærmning kan solfilm eller markiser være løsningen. 

Hos os finder du gardiner til dit hjem eller din arbejdsplads. Vi kører i hele Danmark til alle adresser.

Book tid online


Foldegardiner med kædetræk er en god og stabil løsning, der vil holde i mange år.

Din gardinmand

Du behøver ikke selv at måle op, sy eller montere dine foldegardiner med kædetræk. Hos Gardinbussen-prisgaranti får du nemlig din helt egen gardinmand. Fra første kundemøde står han klar med gode råd og vejledning, så du får præcis de gardiner du har brug for. Han sørger for opmåling og foldegardiner med kædetræk bliver skræddersyede. Den samme gardinkonsulent kommer hurtigt tilbage og hænger gardinerne op. Han forlader ikke stedet før du er 100% tilfreds. Det sikrer dig en tryg kundeoplevelse og gardiner af god kvalitet. 

Derudover er det til markedets bedste priser, for vi giver prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi matcher prisen og fratrækker 5%, hvis du mod forventning skulle finde et billigere tilbud hos en anden gardinbus.

 

Foldegardiner med kædetræk kan være prikken over i´et i din indretning.

Luksus foldegardiner med kædetræk

 

Æstetiske, bløde, lækre materialer. Smukke og udtryksfulde farver i tidens trend. Kreative og inspirerende mønstre. Transparente eller med mørklægning. Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi kun luksus foldegardiner med kædetræk der skaber unikke omgivelser og større velvære. 

Du kan bestille en gardinbus på følgende måder:

  • telefon 71 96 98 71
  • online booking eller via
  • kontaktformularen. 

Vi ser frem til at besøge din bopæl eller dit firma.