Med foldegardiner hør er du et skridt tættere på at få naturen indenfor.

Vi vil gerne have naturen mere og mere indenfor. Det gør vi med flotte grønne planter, behagelige lyse farvenuancer og foldegardiner hør. Det er et bæredygtigt valg til den klimabevidste kunde. Foldegardiner hør giver rummet et let og luftigt udtryk. Vores velvære øges og vi får friske kræfter. 

Få en velforberedt gardinkonsulent på besøg og oplev på egen hånd hvordan naturen kan bydes velkommen i hjemmet med foldegardiner hør. Du vil blive præsenteret for vores flotte gardin udvalg i egen stue, så du i ro og mag kan vælge dine nye gardiner.

Book tid online


Med foldegardiner hør kan du skabe en rolig og varm indretning i alle husets rum.

Imitér naturen

Vi elsker at opholde os i naturen og du kan få samme følelse i dit eget hjem. Foldegardiner hør i jordnære nuancer kombineret med naturmaterialer skaber balance, varme og hygge. I naturen findes kontraster, uregelmæssige strukturer og smukke farver. Det danner grundlag for boligindretning. 

Gardinbussen-prisgaranti glæder sig til at vise, hvordan man med sit gardinvalg, kan imitére naturen. Det rullende showroom er fyldt med mange gardintyper i en imponerende farveskala. Det kan være lange tunge stofgardiner i en himmel blå tone til stuen eller stramme lamelgardiner i en græsgrøn farve til kontoret. Vi tilbyder desuden rullegardiner, plisségardiner og gardiner til udendørs brug.

 

Foldegardiner hør i en jordnær farve eventuelt kombineret med et stofgardin kan skabe både et varmt men også unikt look.

Book en inspirationskilde

 

Gardinbussen kommer til alle adresser, fra øst til vest og syd til nord. Book et kundemøde:

  • på telefon 71 96 98 71
  • udfyld kontaktformularen eller
  • via online booking, så svarer vi indenfor 24 timer. 

Finder du et bedre tilbud på foldegardiner hør, matcher vi prisen og fratrækker 5%. 

Udover at komme med gode råd og vejledning, klarer gardinkonsulenten også alt det praktiske, lige fra opmåling til montering. 

Vi ses snart til et inspirerende kundebesøg.