Foldegardiner efter mål leveres i smukke farver, forskellige vævninger og i mange motiver. Du kan derfor skabe et helt unik look.

Danskerne elsker hygge, ro og varme. Foldegardiner efter mål i lækre, bløde materialer giver boligen den helt rigtige stemning. De smukke folder dekorerer enhver vinduesramme og skaber en behagelig afskærmning for solens stråler. De passer perfekt til alle husets rum og fremstilles i forskellige vævninger. Ønsker du mørklægning i soveværelset eller en flot farve på badeværelset, foldegardiner efter mål kan dække dit behov. 

Få besøg af et rullende showroom på din adresse, uanset om du bor i Svendborg eller i Skagen. Gardinbussen-prisgaranti kører i hele landet.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har foldegardiner efter mål til hele boligen med eller uden mørklægning.

Fold din kreativitet løs

Slip fantasien løs og skab dit eget udtryk med foldegardiner efter mål. Gardinbussen-prisgaranti har et smukt sortiment af mange gardintyper. De findes i hele farveskalaen og i inspirerende motiver. Der er mange kombinationsmuligheder f.eks. kan foldegardiner matches med stofgardiner for en ekstraordinær effekt.

Gardinkonsulenten kan sit kram, han er en dygtig fagmand. Der bliver målt nøjagtig op, gardinerne bliver skræddersyede og monteres, så de hænger som de skal.

Du skal ikke røre en finger, læn dig tilbage, nyd oplevelsen og bestil et gratis besøg.

 

Foldegardiner efter mål er perfekte til børneværelset. De fås med mørklægning og giver en hyggelig stemning.

Ukompliceret booking

 

Book Gardinbussen-prisgaranti på 3 måder:

  • Online 
  • Udfyld kontakt formularen
  • Ring 71 96 98 71

Vi bestræber os på at komme hurtigst muligt og sidder klar ved telefonen, hvis du har yderligere spørgsmål alle hverdage mellem 8 og 17.

Husk prisgarantien. Finder du de samme gardiner et andet sted, matcher vi prisen og fratrækker 5% i rabat.

Teamet hos Gardinbussen-prisgaranti glæder sig til at høre fra dig.