Et foldegardin med bløde, luftige folder giver varme, hygge og velvære til ethvert rum i huset.

Et foldegardin kan udtrykke forskellige stemninger i hjemmet. Med de enkle og vandrette linjer skabes minimalisme. De kurvede og bløde folder kan derimod give hygge og varme.

Indret med farver og mønstre og giv boligen liv. Med et foldegardin sætter fantasien ingen grænser. Få besøg af en ekspert på området og lad ham guide dig. Det er uforpligtende og gratis. 

Book online hele døgnet rundt, ring 71 96 98 71 mellem 8 og 17 eller udfyld kontaktformularen og vi svarer indenfor 24 timer.

Book tid online


Et smuk  foldegardin kan let tilpasses hjemmet øvrige indretning og skabet et eksklusivt look.

Genistreg med et foldegardin

Slip kreativiteten løs og design dit eget gardin univers. Et foldegardin kan danne base for mange kombinationsmuligheder på grund af dens form og materialer. Du kan mikse og matche præcis som du har lyst til. En genistreg uden lige kan være et luftigt lyst foldegardin sat sammen med et kraftigt, langt stofgardin i en blålig mørk nuance. Det giver boligen et strejf af elegance. Skal soveværelset være romantisk, kan et blomstret foldegardin kombineret med et florlet stofgardin i en knækket hvid tone være det rette valg.

Det fås desuden i forskellige vævninger og med mørklægning. 

Gardinkonsulenten sørger for nøjagtig opmåling og monterer det færdigsyede foldegardin.

Dermed får du et unikt udtryk til alle husets rum, hvad enten det er stuen, køkkenet eller teenageværelset.

 

Et foldegardin med mørklægning i en flot farve og med et sjovt motiv kan være en gode ide til børneværelset.

Prisgaranti på foldegardin

Gardinbussen-prisgaranti giver prisgaranti på alle gardiner. Finder du samme foldegardin hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og giver 5% i rabat. 

Vores kørende gardinbutik har naturligvis mange gardintyper alle til markedets bedste pris. Det kan være et rullegardin, panelgardin eller plissègardin. Vi leverer overalt i Danmark og besøger både firma og privat adresser.

Vi har super høj kvalitet, service og helt fantastiske anmeldelser på Trustpilot.