Få et flot foldegardin mørklægning til din stue, så du på en elegant måde kan lukke lys ude.

Har du skiftende arbejdstider eller har du kontor derhjemme, er et foldegardin mørklægning måske, det der kan gøre hele forskellen i dit liv. 

Gardinbussen-prisgaranti kører i hele Danmark og kommer gerne forbi din adresse, hvad enten den er privat eller erhverv. En kompetent gardinkonsulent præsenterer dig for forskellige mørklægnings gardin løsninger, så du kun får det allerbedste til dine behov og vinduer. 

Du kan hurtigt få fat på os ved at ringe på telefon 71 96 98 71. Du kan også vælge at booke online alle døgnets timer eller ved enkelt at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Book tid online


Foldegardin mørklægning til dit smukke køkken kan give det rum i huset som alle bruger en ro og varme. Samtidigt med afskærme det effektivt for solens stråler.

Få et flot lysindfald

Med et foldegardin mørklægning kan man let justere lysindfaldet. Alt efter gardinets vævning kan du vælge forskellige grader af mørklægning. Et foldegardin mørklægning er et smukt, dekorativt og diskret gardin til mange vinduestyper. Foldegardinet giver rummet stemning, varme og hygge. Gardinbussen-prisgaranti tilbyder foldegardin mørklægning i mange farver, mønstre og motiver. 

Vi leverer også andre gardintyper med mørklægning. Er dit ønske et helt mørkt rum, anbefales et rullegardin i kassette med sideskinner. Et andet populært mørklægningsgardin er det elegante plisségardin eller en let persienne. 

Gardinkonsulenten guider dig til det bedste gardinvalg, så du får Danmarks flotteste og mest effektive foldegardin mørklægning.

Et mønstret foldegardin mørklægning i en flot farve kan være det der mangler i dit soverum.

Alle gardiner skal passe perfekt

 

Det kan være en stor mundfuld selv at købe, sy og hænge gardiner op. Bestil derfor Gardinbussen-prisgaranti og lad en fagmand klare jobbet. Han måler op til perfektion. Vi får dine gardiner syet. Den samme fagmand kommer tilbage og monterer de færdigsyede gardiner, så de kommer til at passe perfekt.

Hos os får du Danmarks bedste service og prisgaranti. Det betyder, finder du det samme gardin og service hos en anden gardinbus, matcher vi denne pris, plus giver dig 5% i rabat. 

Vi ses til et gratis og uforpligtende kundebesøg.