Vi sørger for alt hvad der skal til for at få færdige gardiner, dvs. opmåling, syning og montering.

Så nemt får du færdige gardiner. Du bestiller blot et gratis og uforpligtende kundemøde fra Gardinbussen-prisgaranti. Så kommer din rullende gardinforhandler ud til dit hjem og fremviser de flotteste gardinprøver. Efter at du i ro og mag har valgt dine gardiner, bliver de syet i højeste kvalitet. Hurtigst muligt bliver de skræddersyede færdige gardiner leveret og monteret. I gardin processen vil du møde den samme serviceminded gardinkonsulent, så du kan være sikker på en god oplevelse. 

Book din egen gardinmand;

  • på denne side via kontaktformularen
  • online booking eller
  • grib telefonen og ring til os på telefon 71 96 98 71. 

Du vil ikke fortryde at få dine færdige gardiner fra Gardinbussen.

Book tid online


Sådan får du flotte færdige gardiner - Bestil et gratis og uforpligtende kundemøde hos Gardinbussen-prisgaranti.

Få et færdigt look med færdige gardiner

Skab en helhedsoplevelse og en råd tråd, når man træder ind i dit hjem. At vælge de rette gardiner kan give dig den stemning og stil du søger. 

Forskellige stilarter kræver forskellige gardiner, for ikke at tale om de praktiske funktioner, de skal kunne. Det kan f.eks. være at de også skal være lyddæmpende, solafskærmende eller bevare den rette temperatur i rummet. Derfor er det vigtigt at tage alle disse faktorer i betragtning. 

Er du en modig type, der elsker at imponere og eksperimentere, kan voluminøse lange tunge stofgardiner i en dyb smaragdgrøn være prikken over i’et i den moderne art deco stemning. 

Har du rejst jorden rundt og er blevet inspireret af varme farver og inspirerende mønstre fra forskellige verdensdele, kan foldegardiner i en jordnær orange farve give dig et blødt udtryk og en etnisk præg i stuen. 

Det skandinaviske design er verdenskendt og med stilrene lamelgardiner, kan du sætte fokus på dine vinduer og de klare minimalistiske linjer i din bolig. 

Færdige gardiner kan være den sidste brik og fuldende dit look.

 

 

Færdige gardiner giver et flot færdigt udtryk til ethvert et rum i din bolig.

Færdige gardiner til billige penge

Gardinbussen-prisgaranti er din inspirationskilde til færdige gardiner. Vi giver desuden prisgaranti på alle vores produkter. Vi matcher prisen og giver yderligere 5% i rabat, hvis du modtager et bedre tilbud. 

Der er 2 års garanti på alle vores varer og dit garantibevis modtager du ved leveringen af dine færdige gardiner. 

Vi kører på alle danske landeveje, til alle adresser private og erhverv.