Facadepersienner er nemme at betjene , uanset om de er manuelle eller fjernbetjente.

Facadepersienner fungerer på samme måde som de velkendte klassiske indendørs persienner. De skærmer for sol og lidt for nysgerrige naboer. På en let og enkel måde justeres lysindfaldet, så de generende stråler lukkes ude.

Facadepersienner er vejrbestandige og holdbare i alt slags vejr. De er derfor en optimal løsning til danske bygninger.

Mange tror, at facadepersienner giver huset et uelegant udtryk. Udvalget hos Gardinbussen-prisgaranti er både funktionelt, moderne og skaber et unikt udseende til dit hjem uanset boligtype.

Book tid online


Facadepersienner fås i forskellige lamel størrelser og giver facaden et elegant udtryk.

Kontroller dagslyset

Facadepersienner er nemme at betjene, uanset om du vælger den elektriske eller manuelle variant. Du bestemmer selv, hvor meget lys du vil lukke ind i din stue eller soveværelse. Lamellerne kan vinkles til en hvilken som helst position, så du stadig har udkig uden at blive forstyrret.

Udtryk dit personlige design med facadepersienner. Flotte, sorte facadepersienner står knivskarpe til nybyggede villaer. Farverige facadepersienner til moderne uddannelsessteder fremhæver bygningens arkitektur. Lyse, stilfulde facadepersienner til kontorbygninger falder godt i med naturen.

En innovation gardinkonsulent står parat med gode ideer og ekspertviden til dit næste gardin projekt.

Bestil et gratis kundemøde online, via kontaktformularen eller på 71 96 98 71

Book en gardinkonsulent og tag ham med på råd inden du køber facadepersienner. Besøget er helt gratis.

” Fremragende service”

 

En kunde skriver følgende om Gardinbussen-prisgaranti på Trustpilot: “Fremragende service hele vejen fra start til slut. Meget venlig sælger som tog mål og som også var den der kom og hængte alle gardiner op. Det er bare blevet så flot. Fuld tilfredshed herfra.”

Gardinbussen-prisgaranti leverer alle typer af gardiner og solafskærmning til markedets allerbedste priser og service.

Bemærk desuden vores prisgaranti og de 5% ekstra rabat, hvis du mod forventning skulle modtage et billigere tilbud på facadepersienner fra en anden gardinforhandler.

Vi kommer til alle adresser i hele Danmark.