Faber lamelgardiner er en dansk klassiker indenfor dansk design og vil pynte enhver stue eller rum i din bolig.

Gardinbussen-prisgaranti er stolte af at kunne præsentere Faber lamelgardiner i vores store og flotte sortiment. Faber lamelgardiner er en kendt dansk designklassiker siden 1970’erne, hvor erhvervsbygninger begyndte at bruge dem. Siden hen er de skræddersyede Faber lamelgardiner blevet populære i mange danske hjem. Med deres tidløse udseende, som passer enhver skandinavisk bolig, får du gardiner i højeste kvalitet.

Gardinbussen står klar med gode råd og vejledning til dit nye gardin eventyr. En kompetent gardinkonsulent vil fremvise smukke og innovative gardinprøver i din egen stue. Book allerede i dag et gratis og uforpligtende kundemøde.

Book tid online


Med Faber lamelgardiner går du ikke galt i byen. Det er indbegrebet af moderne dansk design, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Faber lamelgardiner til mange vinduestyper

Store som små, karnapper som trekantede, så passer Faber lamelgardiner til mange slags vinduer.

De er optimale til panoramavinduer, da de fylder minimalt. Du vil ikke gå på kompromis med vindueskonstruktionen og vil altid kunne nyde din smukke udsigt. I romantiske patriciervillaer kan Faber lamelgardiner i lyse farver være et innovativt valg blandt mange familier. I nybyggede boliger med havudsigt kan Faber lamelgardiner i en mørkere nuance matche enhver indretning. 

Faber lamelgardiner justeres let og reflekterer solens stråler på en unik måde. De fremstilles i alverdens farver, vævninger og med eller uden mørklægning.

Faber lamelgardiner er lydisolerende og holder den rette temperatur i boligen.  

Gardinbussen-prisgaranti har mange gardiner i den rullende showroom. Det kan være, elegante stofgardiner, praktiske persienner eller stilfulde panelgardiner.

 

Gardinbussen-prisgaranti forhandler også Faber lamelgardinere med prisgaranti + 5% i rabat.

Faber lamelgardiner til de bedste priser

Gardinbussen-prisgaranti leverer Faber lamelgardiner i lækre materialer og fantastiske priser. Vi giver prisgaranti på alle vores smukke gardiner. Modtager du et billigere tilbud, inkl. samme gode service og montering, matcher vi prisen og giver yderligere 5% i rabat. 

Bestil et besøg i dag:

  • På telefon 71 96 98 71
  • Udfyld kontaktformularen
  • Via online booking

Gardinteamet ser frem til at komme på et uformelt besøg overalt i Danmark.