Et Faber lamelgardin er en klassiker i mange danske hjem. Det er funktionelt, smukt og giver at unikt lysskær.

Faber lamelgardin er en populær gardinløsning i mange danske hjem og virksomheder.  Gardinbussen-prisgaranti har et smukt og bredt sortiment af forskellige typer Faber lamelgardin. Hvert enkelt gardin kan udtrykke præcis den stemning du ønsker. Et Faber lamelgardin repræsenterer dansk design og høj kvalitet. Det bliver produceret i Danmark og fabrikeres i lækkert materiale.

En gardinkonsulent kommer på et gratis og uforpligtende kundebesøg hos både private og erhverv. Vi kører i hele landet.

Bestil nemt og bekvemt via kontaktformularen, online booking eller ring 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti til Faber lamelgardin i lækre farver, vævninger og mønstre. Du vil altid finde et, der matcher din indretning.

Faber lamelgardin syes på mål

En erfaren og dygtig gardinmontør rådgiver og kommer med gode ideer inden dit næste gardinvalg. Dine vinduer bliver målt op til perfektion, så hver en centimeter bliver udnyttet.

Et Faber lamelgardin bliver skræddersyet. Den samme gardinkonsulent monterer lamelgardinet hvor det skal hænge. Resultatet bliver et super smukt gardin, hvor alt spiller.

Et Faber lamelgardin giver ethvert rum et særlig skær. Det justeres let via kædetræk eller elektronisk. Det skærmer på en elegant måde for solens skarpe stråler uden at gøre hele rummet mørkt. Et Faber lamelgardin giver optimale arbejdsforhold og et bedre indeklima. Derfor vil man kunne finde Faber lamelgardin i mange kontormiljøer og undervisningsinstitutioner.

Faber lamelgardin findes i et hav af farver og vævninger. Du vil derfor altid kunne finde et gardin, der matcher boligens øvrige interiør og som giver et imponerede helhedsindtryk.

 

Faber lamelgardin er et populært valg hos mange virksomheder overalt i landet. Det giver ethvert lokale et lækkert lysskær og er let et betjene.

Faber lamelgardin med prisgaranti

Som en helt særlig service tilbyder vi prisgaranti på alle vores gardiner. Det betyder helt konkret for dig som kunde, at skulle du modtage et billigere tilbud på Faber lamelgardin end hos os, matches prisen. Derudover fratrækker Gardinbussen-prisgaranti 5% af det samlede beløb.

Det garanterer dig ikke alene Danmarks skønneste Faber lamelgardin, men også det billigste.

Hos os er kunden altid i centrum og vi vægter ekstrem god service og et godt samarbejde meget højt.

Gardinbussen står altid parat til at levere dit nye Faber lamelgardin.