Duo rullegardiner  er de nye innovative gardiner , der tilføjer boligen et helt unikt lys.

Nordisk living er kendetegnet af minimalisme, rene linjer og skarpe kanter. Duo rullegardiner matcher denne stilart perfekt. De vandrette striber giver et eksklusivt og elegant look. Duo rullegardiner er de nye innovative gardiner, der giver et smukt lysindfald og et helt unikt skær. På grund af deres lette look kan de let passe med din personlige stil og boligens øvrige indretning.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder Duo rullegardiner i hele farveskalaen og flotte vævninger.

Få et gratis besøg af vores rullende showroom og se det imponerede sortiment i egen stue.

Bestil en kompetent gardinkonsulent via kontaktformularen, ring 71 96 98 71 eller book online, så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Book tid online


Duo rullegardiner har et elegant look, der passer perfekt til dansk design.

Alt det bedste samlet i et

Duo rullegardiner samler det bedste fra gardin verdenen og sætter det sammen til en helt unik gardintype. Den specielle sammensætning mellem de 2 lags stoffer, en transparent og en ikke-transperant gør, at lyset bliver reflekteret på en fuldstændig ubeskrivelig måde. At være i et rum med Dou rullegardiner kan sammenlignes med at befinde sig i Skagen og opleve det særlige lys. De naturlige lysglimt indbyder til afslapning og fordybelse midt i en travl hverdag.

Duo rullegardiner kan hænge i alle rum. De spreder stemning, hygge og charme.

De vil pryde enhver stue, soveværelse eller køkken. De kan falde i et med resten af interiøret eller skabe kontrast i indretningen. Kort sagen kan Duo rullegardiner det hele.

Gardinbussen-prisgaranti har også andre gardintyper til hele huset. Det kan være klassiske persienner, tidløse panelgardiner eller en skøn sommer markise til terrassen.

 

Gardinbussen-prisgaranti har et bredt og imponerende gardinudvalg af smukke Duo rullegardiner.

Duo rullegardiner til forrygende priser

Som en helt særlig service leverer Gardinbussen-prisgaranti Duo rullegardiner med prisgaranti. Modtager du et gardin tilbud fra en anden forhandler i samme kvalitet og med samme service som os, matcher vi prisen og fratrækker 5% som en ekstra rabat.

Alle vores gardintyper skræddersyes efter mål. En dygtig gardinmontør fra vores team klarer alt fra opmåling til montering. 

Nyd snart en dejlig gardin oplevelse.