Et Duo rullegardin er et flot element i Nordisk Living og tilføjer boligen et strejf af elegance.

Duo rullegardin skræddersyes til ethvert vindue. Det er et smukt valg til et nybygget hus med store flotte vinduespartier. Dets vandrette linjer fremhæver boligens facade og er et flot twist til indretningen. Med et Duo rullegardin får du det flotteste lysindfald, du kan ønske dig.

Få et inspirerende besøg af en kreativ gardinkonsulent og lad ham guide til dit nye Duo rullegardin. Den dygtige gardinmontør vil klare alt det praktiske. Han måler nøjagtigt op, gardinet bliver skræddersyet og derefter monteret, så det hænger perfekt.

Udfyld kontaktformularen, book online eller ring 71 96 98 71.

Teamet fra Gardinbussen-prisgaranti står parat til, at give dig og din familie en fantastisk gardin oplevelse.

Book tid online


Et Duo rullegardin er et smukt og elegant valg til alle boligens rum.

Elegant design med Duo rullegardin

Et Duo rullegardin er et tidløs klassisk element i nordisk design. De elegante vandrette striber skaber elegance og luksus til alle boligtyper.

I en stor som lille stue er et Duo rullegardin et smukt og funktionelt valg. De kan nemt justeres alt efter hvor mørkt eller lyst du vil have det. Det minimalistiske look kan let kombineres med alle stilarter og skabe ro og velvære. Til et lækkert lyst soveværelse er Duo rullegardin en innovativ og moderne gardinløsning. Med de interessante justeringsmuligheder har du mere end én måde at lukke lyset ind på. Leg med solens striber og få et unikt sovemiljø.

Et Duo rullegardin produceres i kvalitetsstoffer i tidens trend og den mest imponerende farvepalet.

Vores rullende showroom kan appellere til alle gardin elskere.

 

Et Duo rullegardin skaber en hyggelig og elegant stemning i boligen.

“Super glade”

Vi får fantastiske anmeldelser af vores søde kunder på Trustpilot. En tilfreds kunde skriver: ”Vi har været super glade for den service som vi har fået hos Gardinbussen-Prisgaranti.dk. Et par af de grunde vi kan nævne et god rådgivning, kort levering og god kvalitet af produkterne.”

Gardinbussen-prisgaranti har en ekstraordinær god service samt konkurrencedygtige priser. 

Bemærk venligst vores prisgaranti og 5% rabat.