Duo rullegardin efter mål finder du hos Gardinbussen-prisgaranti i de flotteste farver og vævninger.

Gardinbussen-prisgaranti skræddersyr alle gardiner, så de passer perfekt til enhver vinduesramme.

En dygtig gardinmontør kommer på et velforberedt hjemmebesøg. Her tager han sig tid til at undersøge dit lysindfald, vinduestype og stilart. Herefter vil han komme med et forslag til hvilket Duo rullegardin efter mål, der matcher netop dine behov og ønsker. Gardinet bliver syet hos en af vores dygtige leverandører. Den samme faglige gardinkonsulent monterer Duo rullegardin efter mål, så det hænger tilfredsstillende. 

Bestil et gratis og uforpligtende kundemøde når det passer dig;

  • via kontaktformularen
  • online booking eller
  • giv os et kald på 71 96 98 71

Hvis du har yderligere spørgsmål sidder vi klar på telefonen alle hverdage mellem 8-17.

Book tid online


Du behøver ikke at bekymre dig om opmåling og montering. Vi har dit nye Duo rullegardin efter mål.

Duo rullegardin efter mål med stor fleksibilitet

Duo rullegardin efter mål har taget det bedste fra de kendte gardintyper og resultatet er et helt unikt gardin. Det karakteristiske ved dette gardin er dets evne til at styre lysindfaldet på en moderne måde. Duo rullegardin efter mål betjenes let i tre forskellige positioner. Vælg en flot farve til børneværelset og brug de fleksible indstillinger døgnet rundt. Til hjemmekontoret er den delvise åbne funktion optimal for et godt arbejdsmiljø og kan justeres i løbet af arbejdsdagen. 

Gardinbussen-prisgaranti har et stort sortiment i elegante og tidløse designs. Du kan finde gardiner til hele huset eller lejligheden, også når det gælder udendørs brug. Du kan blandt andet vælge et stofgardin i lækkert materiale, en klassisk persienne eller et blødt foldegardin. Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænser.

 

Et innovativt og smukt Duo rullegardin efter mål finder du hos Gardinbussen-prisgaranti. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Hurtig udrykning

Gardinbussen-prisgaranti kommer hurtigst muligt på kundebesøg og vi bestræber os for at holde leveringstiden på dit nye Duo rullegardin efter mål på et minimum. 

Vi tilbyder desuden prisgaranti samt 5% i rabat, hvis det skulle ske, at du finder et bedre tilbud hos en anden gardinbus. 

Du betaler, når dit gardin bliver leveret og monteret. Det kan gøres på følgende måder:

  • MobilePay (max. 10.000 kr.)
  • Kortbetaling
  • Bankoverførsel
  • Kontant (max.19.999 kr.)

Vi kører ud til alle adresse i Danmark, også øerne.