Duo rollers giver et smukt lysindfald til alle husets rum.

Duo rollers er de nye, innovative rullegardiner. De har et smukt, enkelt design, der passer enhver dansk boligindretning. De har to lag stof et transparent og et ikke transperant, det gør det til en fryd at justere lysindfaldet. Duo rollers giver et flot og nænsomt lys i alle rum.

Gardinbussen-prisgaranti har et smukt udvalg af Duo rollers i forskellige modeller farver og mønstre. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en kreativ og dygtig gardinkonsulent. Besøget foregår i eget hjem, så du kan se gardinerne i de rette omgivelser.

Book tid online


Duo rollers kan justeres på 3 måder. lukket, delvis lukket eller helt åbent. Det gør det nemt at holde nysgerrige blikke ude og justere solens stråler.

Spil med lyset

Duo rollers gør det til en leg at styre solens generende stråler og værne om privatlivet. Deres fremstilling gør nemlig, at det er let at kigge ud, men holder nysgerrige blikke væk. De kan justeres på 3 måder, hel solafskærmning, halvåbent eller fuldt lys. Det tilfører rummet en helt speciel lys oplevelse og solens stråler kommer i spil.

Duo rollers giver hjemmet et eksklusivt og spændende look og er med til at skabe en interessant atmosfære.

Gardinbussen-prisgaranti har en imponerende kollektion af andre gardintyper til både inden- og udendørs brug. Stofgardiner, plissègardiner og markiser er blandt noget af det, vi kan tilbyde til din bolig og firma. De findes i alverdens nuancer, strukturer og vævninger.

 

Gardinbussen-prisgaranti har et smukt udvalg af Duo rollers i flotte farver og strukturer.

Duo rollers med prisgaranti

Bestil gerne et kundemøde allerede i dag. Har du lyst til en lille snak så ring 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Vores firma har landets bedste priser på Duo rollers. Vi giver prisgaranti på alle gardiner. Modtager du et billigere tilbud fra en anden forhandler på samme gardiner, matcher vi prisen og fratrækker 5%. 

Bussen kører overalt i Danmark og vi ser frem til at besøge dig og din familie.