Duo rollers gardiner er en flot og eksklusiv løsning til dit hjem.

Feinschmeckeren indenfor rullegardiner er Duo rollers gardiner. De er eksklusive, elegante, æstetiske og tilføjer ethvert hjem et strejf af luksus. Deres helt unikke design gør dem både funktionelle og smukke. De produceres i utallige farvenuancer, så de kan matche resten af dit boliginteriør. 

Gardinbussen-prisgaranti leverer Duo rollers gardiner efter mål, så de passer perfekt i dine vinduesrammer. Den faglige og dygtige gardinkonsulent vejleder, måler op og monterer de skræddersyede Duo rollers gardiner. 

Du kan få et overblik over vores store udvalg, ved at bestille gardinbussen til et gratis og uforpligtende kundemøde på din bopæl eller firmaadresse.

Book tid online


Duo rollers gardiner fås i mange farver så du kan finde dem du kan lide og der passer ind i din indretning.

Flotte vandrette striber

Kombinationen mellem transparente og ikke transparente striber giver gardinerne et imponerende modspil og fremragende lysindfald. De fås i forskellige vævninger med eller uden mørklægning og bliver fremstillet i de lækreste materialer i aller højeste kvalitet. Du får Duo rollers gardiner, der er tidløse, stilrene og som holder i mange år frem. 

De kan tilpasses alle husets rum og vinduer. På hjemmekontoret kan Duo rollers gardiner i en grålig nuance være en perfekt måde at lukke de generende solstråler ude, men samtidigt bevare et skønt arbejdslys. I soveværelset er det en god ide at vælge gardiner med mørklægning evt. i en dyb blå tone. Det skaber et godt sovemiljø og en blid morgenvækning. 

Book en gardinbus for flere gode ideer:

  • på telefon 71 96 98 71
  • udfyld venligst kontaktformularen eller
  • brug online booking funktionen.

 

Duo rollers gardiner er en flot og innovativ gardinløsning.

Meget andet end Duo rollers gardiner

Gardinbussen-prisgaranti har alt indenfor gardiner til både indendørs, udendørs, private og erhverv. Det kan være forskellige former for solafskærmning, som screens, markiser eller markisoletter. De egner sig godt til skoler, butikker og kontorbygninger. Til privatboligen tilbydes blandt andet rullegardiner, plisségardiner eller persienner. Alle vores gardintyper hører under vores fantastiske prisgaranti. 

Modtager du et bedre tilbud hos en anden gardinforhandler, inkl. opmåling og montering, matcher vi denne pris, samt fratrækker 5%. 

Vi ses alle steder i Danmark.