Duo gardiner er en flot gardin løsning til mange af husets rum som f.eks. i din hyggelige spisestue.

Er du generet af solens stråler, men stadigvæk vil have d-vitaminer og lys i hverdagen så vælg duo gardiner. De er kreative gardiner, der justerer lysets indfald på en smuk måde. Duo gardiner kan indstilles på tre måder. De kan være:

  • helt lukket
  • delvist åbent eller
  • helt åbent  

Deres unikke udseende gør, at solafskærmning fungerer på en helt ny måde. Med duo gardiner tager du kontrol over dagslyset og vælger kun det lys, du har brug for. 

Få besøg af en kørende gardinforhandler på din adresse og se med egne øjne hvad duo gardiner kan gøre for din bolig.

Book tid online


Duo gardiner til køkkenet er en genial mulighed for at skærme for af for sol og nysgerrige blikke.

Indbegrebet af dansk design

Duo gardiner er fremstillet af to slags stof, der frit kan flytte sig i forbindelse med hinanden. Det specielle er at et af lagene er helt transparent, hvor det andet ikke er. Ved justering vil lagene gå ind over hinanden og dermed skabe et flot lysindfald. 

Gardinbussen-prisgaranti har et bredt sortiment af duo gardiner i hele farveskalaen. Deres innovative og interessante look passer perfekt i danske boliger. De bidrager til det minimalistiske design og fremhæver enkle stramme linjer. De kan let matche din personlige stil og mange vinduesrammer. 

Er du ikke helt sikker på, at det er duo gardiner, du skal have, så vil gardinkonsulenten guide dig til andre gardintyper. Det kan f.eks. være elegante plisségardiner, funktionelle lamelgardiner eller lækre stofgardiner.

 

Få en fagmand hjem til og få fremvist alverdens duo gardiner, så du kan se dem i den rette belysning.

Bestil et professionelt besøg

Vores gardin team står parat til at betjene dig med god service og kvalitets duo gardiner overalt i landet. 

Du kan booke et gratis og uforpligtende møde ved at udfylde kontaktformularen, vha. online booking eller kontakt os alle hverdage mellem 08.00-17.00 på 71 96 98 71. 

Bemærk venligst også vores fantastiske prisgaranti, som vi har på alle vores gardiner, inkl. duo gardiner, samt de 5% rabat. 

Vi ser frem til at høre fra dig.