Søger du billige mørklægningsgardiner? Så book et gratis kundemøde i eget hjem. Gardinbussen-prisgaranti giver dig et godt tilbud.

Er hele mørklægningsgardin processen blevet uoverskuelig? Har du søgt i alle online butikker efter billige mørklægningsgardiner? Har du været rundt og kigge i de lokale gardinforhandlere, men ikke fundet de helt perfekte gardiner?

Gardinbussen-prisgaranti hjælper dig til de helt rigtige gardiner. En dygtig gardinkonsulent kommer på et gratis og uforpligtende kundebesøg i dit hjem.

Han lytter til din behov og måler dine vinduesrammer op. Hvis du beslutter dig for at sige ja til vores billige tilbud, bliver gardinerne skræddersyet.

Alle vores gardiner bliver fremstillet i højeste kvalitet. Alt dette sikrer dig, at du ikke kun får billige mørklægningsgardiner, men også de bedste.

Book tid online


Billige mørklægningsgardiner findes i mange typer og flotte farver og mønstre.

Top priser

Hos Gardinbussen-prisgaranti får du en samlet pakkeløsning på dine nye mørklægningsgardiner. Det eneste du skal gøre, er at bestille en gardinmontør til at komme fordi din adresse. Det kan gøres meget let på telefon 71 96 98 71, via kontaktformularen eller book online. Husk vi kommer overalt i Danmark.

Bestiller du en gardinbus får du veludført arbejde, kvalitetsgardiner og høj service. Det hele leveret til top priser.

Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at skulle du modtage et billigere tilbud fra en anden gardinbus, matcher vi prisen og giver yderligere 5% rabat. Det kalder vi service og garanterer dig billige mørklægningsgardiner.

Få en bedre søvn og indeklima med billige mørklægningsgardiner. De bliver syet efter mål og passer til alle husets vinduer.

Vælg yndlingsgardinerne

Langt de fleste gardintyper produceres efter mål og kan leveres med mørklægning. Mulighederne er uendelige:

  • Plissègardiner
  • Lamelgardiner
  • Stofgardiner
  • Foldegardiner
  • Rullegardiner

De findes alle i de flotteste farver og mønstre. Farven har ingen indflydelse på effektiviteten af mørklægningseffekten.

Medarbejderne hos Gardinbussen glæder sig til at give dig en god og billig pris på mørklægningsgardiner.