Få billige liftgardiner til hele huset fra Gardinbussen-prisgaranti.

Liftgardiner er efterhånden ved at blive en sand klassiker i danske hjem og det forstår vi godt. De har mange gode egenskaber, der passer ind i nordisk design og så kan de fås til en overkommelig pris. 

Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi billige liftgardiner til din bolig. Vores store udvalg består af mange gardintyper i smukke farver og mønstrer. Du kan være helt sikker på at finde gardiner, som matcher din personlige smag. 

Vi sørger for det hele. Du behøver ikke selv at måle dine vinduesrammer op eller at sætte dine nye billige liftgardiner op. Vores dygtige og kompetente gardinkonsulent sørger for et flot og holdbart resultat, du kan glæde dig over i mange år frem.

Book tid online


Leder du efter billige liftgardiner, så er du kommet til det rette sted.

Liftgardiner med prisgaranti

Gardinbussen-prisgaranti har prisgaranti på alle produkter også billige liftgardiner. Det betyder ganske enkelt, at finder du billige liftgardiner hos en anden gardinbus, så vi matcher vi dette tilbud og giver dig yderligere 5% i rabat. Det bliver ikke billigere i hele Danmark. 

Udover billige liftgardiner har vi også andre billige gardin varianter. Det kan f.eks. være elegante lange stofgardiner med mørklægning til en hyggelig stue. Til de store flotte vinduespartier i den nybyggede villa kan panelgardiner være prikken over i’et. For et mere eksklusivt look i køkkenet er mørke plisségardiner et godt valg. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på dine gardin behov.

 

Vores dygtige og erfarne team står parat til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på billige liftgardiner.

Kundemødet uden beregning

Vi kommer hjem til dig, så du kan se gardinerne i eget hjem inden køb. Vores knivskarpe gardinkonsulent tager højde for dine vinduesrammer, indretning og lysindfald, så du får den bedste rådgivning. 

Kundebesøget koster ingenting og du bestiller os:

  • på 71 96 98 71
  • via online booking eller
  • ved at udfylde kontaktformularen længere nede. 

Vi kommer ud til alle kroge i Danmark.