Vores udvalg består bl.a. af flotte billige lamelgardiner.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder flotte, funktionelle og billige lamelgardiner overalt i Danmark. Vi fremviser et smukt udvalg af gardinprøver på din bopæl eller firmaadresse. Du vil blive præsenteret for exceptionelle gardin varianter i æstetiske farver og modeller. En velforberedt gardinkonsulent vil give dig en guidet oplevelse i et imponerende gardin univers.

Bestil et top professionelt kundemøde og få ekspertrådgivning. Det gøres nemt og bekvemt. Alle hverdage sidder vi parate ved telefonen mellem 8-17. Ring 71 96 98 71. Skulle vi mod forventning ikke svare, så læg en besked og vi vender hurtigt tilbage. Du kan også udfylde kontaktformularen eller book online 24/7.

Book tid online


Billige lamelgardiner finder du netop hos Gardinbussen. Vi giver prisgaranti på alle produkter.

Kvalitetsbevidste billige lamelgardiner

Vores lamelgardiner bliver produceret i ypperligste kvalitet. De lækre, effektfulde materialer er i en klasse for sig. Billige lamelgardiner findes i et overvældende farve repetoir, vævninger og strukturer. De smukke og billige lamelgardiner matcher på en elegant måde ethvert design. 

Er din bolig minimalistisk indrettet? Eller er den fyldt med hyggekroge og nips? Lamelgardiner passer nemt enhver stilart. De kan tilføre hjemmet netop den stemning, du ønsker at udtrykke. Skal det være retro, ny nordisk eller urban living? Billige lamelgardiner i kontrast eller neutrale farver kan spille en afgørende rolle for disse boligstile. Kombiner billige lamelgardiner med markante lamper eller farverige kunstværker og skab et personligt udtryk. 

Vores rullende showroom har et pragtfuldt sortiment af alle gardintyper, f.eks. stofgardiner, plisségardiner, foldegardiner, rullegardiner eller persienner.

 

Billig lameller finder du hos Gardinbussen-prisgaranti.

Billige lamelgardiner med prisgaranti

Vi har som en ekstra service prisgaranti. Det betyder, at du altid får billige lamelgardiner. Modtages et bedre tilbud end hos os, matcher vi prisen og fratrækker 5%. 

Vores ovenud tilfredse kunder giver os topkarakter på Trustpilot. En skriver: “Meget fin service og vejledning. Kan varmt anbefales. At vi måske valgte en for mørk grå er jo vores egen fejl.”

Vi kører i hele landet, helt fra det skønne Sjælland til det dejlige Jylland.