Find lige præcis de billige foldegardiner du har brug for til din stue hos Gardinbussen-prisgaranti.

Uanset hvor du bor eller hvilke vinduer du har, vil Gardinbussen-prisgaranti altid kunne tilbyde billige foldegardiner til netop dit behov. 

Foldegardiner er et funktionelt, klassisk og smukt gardinvalg. De passer til alle boligtyper hvad enten det er et parcelhus, patriciervilla eller en skøn lejlighed. Deres bløde og lette udtryk skaber en helt unik stemning, som du ikke får med andre gardiner. 

Vi tilbyder billige foldegardiner i lækre materialer og topkvalitet. De fremstilles i et hav af farver, vævninger og strukturer. 

Book en velforberedt gardinkonsulent der har tid til at lytte til dine præferencer og ønsker.

Book tid online


Lad en gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti give dig et gratis og uforpligtende tilbud på billige foldegardiner til dit hjem.

Match enhver stilart

Foldegardiner et et must på enhver adresse i Danmark. De kan let matches med ethvert design og personlige stil. De bløde lette folder kan spille en central rolle eller være lettere neutrale i indretningen. 

Lyse billige foldegardiner i soveværelset kan kombineres med sarte stofgardiner for et varmere udtryk og en beroligende effekt. Foldegardiner i en lyserød farve evt. med mørklægning til børneværelset kan fremhæve ro og hygge, når der skal læses godnathistorier. I en stemningsfuld stue med masser af lys vil billige foldegardiner i en flot nuance reflektere lyset på en smuk måde.

Vores kørende gardinforhandler leverer uendelige gardin muligheder til både private og erhverv i hele landet.

 

Book et besøg allerede i dag og få billige foldegardiner til dine vinduesrammer hurtigst muligt.

Gratis ekspertrådgivning

Vores faglige gardinkonsulenter kan deres håndværk. De bliver en fantastisk hjælp til dine nye billige foldegardiner. Gardinkonsulenten kommer med råd og vejledning og du vælger dine gardiner. Derefter måler han dine vinduer nøjagtigt op og efterfølgende vil du modtage et gratis og uforpligtende tilbud. 

Siger du ja tak, kommer samme gardinkonsulent tilbage og monterer de skræddersyede billige foldegardiner.  

Modtager du et lignende godt tilbud fra en anden gardinforhandler, kan du være sikker på, at vi matcher prisen og fratrækker 5% rabat. 

Du kan booke en gardinbus allerede i dag:

  • på telefon 71 96 98 71
  • via kontaktformularen eller
  • online booking.