Gardinbussen-prisgaranti har dine nye billig lameller der vil matche dit inetriør.

Billig lameller fremstilles i mange farver, bredder og vævninger. De er funktionelle, flotte og passer perfekt til mange boligtyper. Deres enkle og stilfulde udtryk kan let fremhæve husets 

øvrige indretning. I en lys beige fremstår lamelgardiner som et smukt neutralt element, mens de i en mørk kontrastfarve kan skabe stemning og hygge i ethvert rum. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder billig lameller, men går aldrig på kompromis med kvaliteten. De bliver produceret i lækre materialer med lang holdbarhed. 

Har du brug for hjælp til dine nye gardiner, så book et gratis besøg af en velforberedt gardinkonsulent. Han kommer gerne med råd og vejledning på din egen bopæl. Husk det er helt uforpligtende.

Book tid online


Søger du efter dine nye billig lameller? Gardinbussen giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Billig lameller til mange vinduestyper

Billig lameller fra Gardinbussen-prisgaranti skræddersys efter dine vinduesmål. Det betyder i praksis, at de kan passe flere slags vinduer. De giver et elegant look i lange høje vinduespartier. Gå ikke på kompromis med udseendet i din smukke karnap. Her kan billig lameller justere solens stråler og give et specielt skær. Til de mere udfordrende skrå vinduer kan lamelgardiner samle hele stuen til en fuldendt helhed. 

Vores dygtige gardinmontør måler nøjagtig op. Gardinerne bliver produceret efter specifikke mål. De billig lameller bliver monteret af samme gardinkonsulent. Det resulterer i et imponerende resultat hver gang.

Book en gardinbus online, via kontaktformularen eller på telefon 71 96 98 71. Kundebesøget er ganske gratis.

 

Billig lameller finder du hos Gardinbussen-prisgaranti.

“Super butik”

Din rullende gardinbutik får super gode anmeldelser på Trustpilot. En af dem lyder som følgende:

“Super butik, hurtig levering og gode til at besvare og vejlede. Rigtig sødt og hjælpsomt personale, og flot udvalg. Kan varmt anbefales.”

Udover vores fantastiske service, tilbyder vi også prisgaranti på samtlige gardin produkter. Det betyder, at vi matcher prisen og fratrækker 5% i rabat, hvis du finder et billigere tilbud hos en anden gardinbus.    

Vi ser frem til at besøge dig i dit hjem.