Book et gratis besøg af gardinbussen-prisgaranti og få de bedste mørklægningsgardiner til alle husets rum

I den moderne teknologiske verden er vi altid online, samtidigt med sover vi mindre og dårligere. Disse svære forudsætninger gør, at der i dag stilles store krav til hjemmets soverum. De skal fungere optimalt for at skabe de bedste betingelser for den hårdt tiltrængte nattesøvn.

De bedste mørklægningsgardiner sikrer køligere og mørkere værelser. De kan med fordel installeres i alle husets rum uden at gå på kompromis med indretningen.

Gardinkonsulenten guider dig hele vejen lige fra rådgivning til montering. 

Book tid online


De bedste mørklægningsgardiner er rullegardiner i kassette med sideskinner, for de gør rummet 100% mørke.

Elektriske gardiner

Sidder dine vinduer højt eller har du lyst til lidt luksus i hverdagen? Komfortable mørklægningsgardiner kan være lige det, du har brug for. De fjernstyrede gardiner er lette at betjene og fylder ikke mere end almindelige gardiner. De kan benyttes via telefon, fjernbetjening eller stemmestyring.

De bedste mørklægningsgardiner er rullegardiner i kassette med sideskinner, for de gør rummet 100% mørkt. De findes i mange varianter og farver.

Stort set alle gardintyper produceres med mørklægning såsom lamelgardiner, plissègardiner, foldegardiner og stofgardiner. Selv i lysere farver kan de være effektive og bliver til en smuk del af husets stil.

De bedste mørklægningsgardiner fås hos Gardinbussen-prisgaranti. De findes i mange farver og varianter

Kundebesøget er gratis

Book Gardinbussen-prisgaranti via kontaktformularen, online eller ring til os på 71 96 98 71.

Det er ganske gratis og helt uforpligtende at få besøg af vores kompetente og servicemindede gardinkonsulent.

Bemærk venligst vores prisgaranti. Findes samme gardintype og service billigere hos en anden gardinbus matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat.

Du får de bedste mørklægningsgardiner, de bedste priser og den bedste service.

Gardinbussen glæder sig til at besøge alle adresser i Danmark.