Akustik gardiner findes i mange varianter, farver og strukturerer.

Et rum summer af god atmosfære, når gode venner er samlet, hyggelige lamper er tændt og rødvinen er hældt op. Det skaber en god og behagelig stemning når man på en rolig og dæmpet måde kan føre en samtale. De lækre lange stofgardiner suppleret med bløde tekstiler som sofa puder og tæpper kan have en lyddæmpende effekt. 

Smukke patriciervillaer, nybyggede typehuse eller eksklusive penthouse lejligheder kan have hårde overflader og der er derfor brug for akustik gardiner.

Bestil en gardinkonsulent og få gode ideer.

 

 

Book tid online

 

Akustik gardiner kan skabe en lyddæmpende stemning i boligen.

 

Akustik gardiner fra gulv til loft

Gardiner fra gulv til loft fås i forskellige varianter som f.eks stofgardiner, lamelgardiner og panelgardiner. Vævningen i gardinets struktur har betydning for deres evne til at dæmpe støjen. Du kan derfor vælge et hvilket som helst design og farve til dine nye akustik gardiner.

Udover deres lydabsorberende effekt har disse gardintyper også andre funktioner. De kan bruges som rumdelere, skydedøre eller fungere som mørklægningsgardiner i et hvilket som helst rum. Hvilke gardiner skal du bruge til boligen eller arbejdspladsen? Hvilke behov skal de dække? Hvor er vinduerne placeret? Alt dette tager gardinkonsulenten med i sine overvejelser, når han giver et godt gardin tilbud.

Husk at alle gardintyper fremstilles i et væld af farver og mønstre.

 

 

Akustik gardiner kan være lige det du mangler for at fuldføre din bolig indretning.

Få snart bedre akustik

Book en erfaren og serviceminded gardinkonsulent. Kundebesøget og opmåling er gratis og vi kører hele Danmark rundt. Bestil online, via kontaktformularen eller på 71 96 98 71.

Gardinbussen-Prisgaranti yder alle kunder prisgaranti. Det indebærer, at får du et billigere tilbud på samme type gardiner og service matcher vi prisen og giver yderligere 5% rabat.

Vi glæder os til at lægge vejen forbi dig.