Gardinbussen-prisgaranti har flotte gardiner til hele huset både inden og udendørs.

Flotte gardiner er geniale til at sætte kulør på ethvert rum. De kan være prikken over i’et i boligens stil. Flotte gardiner kan nedtone eller fremhæve forskellige stilarter. Skab effekter og vilde kontraster med lækre farvetoner og et galleri af mønstre. 

Bestil en gardinkonsulent og lad gardin rejsen begynde. Han vil komme med inspirerende bud på flotte gardiner til dit hjem. Det kan gøres på 3 måder:

  • Udfyld kontaktformularen nederst på siden
  • Book online 24/7
  • Ring hverdage mellem 8 og 17.

Gardinmontøren vil tage sig af alt det praktiske lige fra opmåling til montering af de nye flotte gardiner.

Book tid online


Lækre og flotte gardiner kan skabe liv, stemninger og hygge.

Flotte gardiner til hele boligen

Flotte gardiner giver stemninger. Begynd derfor med at finde ud af hvad du ønsker at udtrykke. Skal rummet udtrykke varme eller lethed. Boheme eller minimalisme. Stramme linjer eller romantik. Gardinbussen-prisgaranti har gardintyper til alle formål.

Til sommerhuset kan florlette stofgardiner i en lys farve eller hør give en følelse af sommer, sol og glade dage. Ferie boligen bliver et sted, du kan nyde livet og tanke op til hverdagens stress og jag.

I den nybyggede funkisvilla er smarte sorte plissègardiner et perfekt valg for det enkle udtryk. De fås i up and down modellen, der kan placeres præcis, hvor på vinduet du ønsker. Det gør, at du i ro og mag kan bevæge dig rundt i huset uden at blive mødt af nysgerrige blikke. De er også perfekte til hjemmekontoret, da de kan holde solens generede stråler ude, uden at du mister det skønne dagslys fyldt med D-vitaminer.

Til det store køkken-alrum er innovative lamelgardiner en fantastisk gardinløsning. Hvert enkelt lamel fås i forskellige farver i hele farveskalaen. Det gør, at du kan mikse dem, som du ønsker. De flotte gardiner kan også bruges som vægge, låger eller døre til at indrette små hyggekroge, der har hver sin funktion. Når lamelgardiner er trukket til siden fylder de minimalt og du bevarer det smukke udsyn til haven. Det er praktisk, når du f.eks. står og laver mad, mens børnene leger udenfor. Når lamelgardiner er i den halvåbne position giver de et helt specielt lysskær.

Mulighederne er mange, lad vores gardinekspert hjælpe dig til at finde flotte gardiner.

 

 

Vi har flotte gardiner i et mekka af farver, stukturer og med eller uden mørklægning.

Flotte gardiner og god service

Gardinbussen-prisgaranti sætter en ære i altid at yde godt håndværk og exceptionel god service. Vores gardin konsulenter er dygtige og erfarne fagmænd. De ved, hvad der rører sig på gardin markedet både i ind og udland. De vil give dig ekspertviden om gardiner og vi er sikre på, at i vil få et fantastisk gardin samarbejde.

Vi har flotte gardiner til Danmarks bedste priser og vi giver prisgaranti. Den betyder, at finder du samme flotte gardiner billigere hos en anden gardinbus, matcher vi priser og fratrækker 5% af det samlede beløb.

Husk at vi kører hele Danmark rundt og glæder os til at give dig nye flotte gardiner.