Lamelgardiner grå til din stue eller dit kontor er med til at skabe ro og velvære i dagligdagen.

Er du på udkig efter et minimalistisk udtryk til dine vinduer, så kan lamelgardiner grå være noget for dig. De kan både tone et rum op eller ned, afhængig af hvilken farve du vælger. Lad en kreativ og innovativ gardinekspert guide dig og fremvise flotte gardinprøver i egen stue. Så kan du se hvilke lamelgardiner grå, der passer i de rum, de skal hænge i.

Lamelgardiner grå har i mange år været en sand klassiker på mange arbejdspladser. De har mange egenskaber, som gør, at arbejdsmiljøet bliver bedre. Deres rene og klare linjer gør, at øjnene ikke bliver forstyrret. Samtidig med er de lette at justere i forhold til solens generende stråler i løbet af dagen. 

Alt i alt er lamelgardiner grå en sikker gardin vinder på arbejdspladsen, som i privatboligen.

Book tid online


Lamelgardiner grå kan fungere i ethvert af husets rum.

Lamelgardiner grå har mange kvaliteter

Lamelgardiner grå har forskellige indstillingsmuligheder i forhold til lysindfaldet. De kan trækkes helt til siden og åbne op for al dagslys og byde naturen indenfor. Ønskes helt mørke lukkes lamelgardiner grå med mørklægning for. Det er en god gardinløsning til soveværelset, børneværelset eller kontoret. Halvåbne lamelgardiner grå giver et imponerende skær mellem lamellerne. Det giver harmoni, ro og tryghed. 

Lamelgardiner grå kan med deres kvalitets vævninger give rum bedre akustik, indeklima og temperatur. Det er kort sagt gardiner med mange funktioner. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder mange andre gardintyper til hele boligen, blandt andet:

  • Æstetiske rullegardiner
  • Funktionelle plisségardiner
  • Hyggelige foldegardiner
  • Persienner i mange farver 
  • Lydabsorberende stofgardiner

Derudover tilbyder vi forskellige solafskærmnings muligheder, såsom solfilm, markiser og screens.

 

Lamelgardiner grå kan skræddersys til enhver vinduesramme, så enhver millimeter bliver udnyttet.

Skarpeste pris på lamelgardiner grå

Bestil en gardinkonsulent og lad ham klare det hele. Der bliver målt op, lamelgardiner grå bliver skræddersyede og monteres. Du møder den samme gardinmontør gennem hele gardin processen. 

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste priser og kvalitet på lamelgardiner grå. Vi giver prisgaranti + 5% i rabat, hvis du modtager et billigere tilbud hos en anden gardinbus. 

Bestil et gratis og uforpligtende kundemøde;

  • online 24/7
  • via kontaktformularen eller
  • giv os et kald på 71 96 98 71, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig.