Plisse mørklægningsgardiner findes i mange varianter og de kan tilpasses ethvert vinduesparti.

Har du et klart billede af hvilke plisse mørklægningsgardiner, du skal have eller mangler du lidt inspiration, så book et gratis og uforpligtende kundemøde hos Gardinbussen-prisgaranti. Vi har et stort udvalg af plisse mørklægningsgardiner og andre gardintyper.  

Gardinkonsulenten vil fremvise mange gardinprøver, så du i din egen stue kan se virkningen af mørklægning og afskærmning. Perfekt løsning for mange danskere, både til privatboligen og kontorlokalet.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti vil gerne vise dig vores udvalg af plisse mørklægningsgardiner.

Plisse mørklægningsgardiner på mål

Gardinbussen-prisgaranti leverer gardiner udelukkende på mål. Vi sørger for opmåling af dine vinduesrammer, så dine nye skræddersyede plisse mørklægningsgardiner kommer til at hænge perfekt.

Fordelene ved plisse mørklægningsgardiner er at:

  • de passer til alle slags vinduestyper
  • de fylder ikke ret meget
  • de har forskellige indstillingsmuligheder 
  • de er diskrete og elegante

Plisse mørklægningsgardiner produceres i mange farver og i varierende vævninger. Der er forskellige betjeningsmuligheder, du kan vælge med eller uden snoretræk eller up and down modellen. Det hele er enkelt og lydløst.

Plisse mørklægningsgardiner kan tilpasses så mange forskellige vinduesrammer og giver et flot look.

Vi kommer når det passer dig

Få snarest besøg af Gardinbussen-prisgaranti ved at bestille os i dag. Det gøres nemt online, via kontaktformularen eller på 71 96 98 71.

Vi sidder klar til, at finde en tid der passer ind i din kalender eller hvis du har andre spørgsmål.  

Vi garanterer god service og prisgaranti på alle vores kvalitetsprodukter. Skulle du finde et bedre tilbud hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og giver dig 5% i rabat.