Søger du mørke gardiner til stuen eller soveværelset kan Gardinbussen-prisgaranti hjælpe.

Har du brug for hjælp til at vælge dine nye mørke gardiner? Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvilket formål dit gardin skal have. Skal det være et fokus element i boligens indretning eller skal det tjene et praktisk behov?

En lyttende gardinkonsulent imødekommer dine ønsker og kommer spændende løsningsforslag. Han besøger dit hjem og medbringer et imponerende gardin sortiment. Du kan derfor stille og roligt vælge dine mørke gardiner, der passer til husets interiør. 

Book en gardinkonsulent online, udfyld kontaktformularen eller kontakt os på telefonen 71 96 98 71.

Book tid online


Gardinbussen giver prisgaranti på alle vores mørke gardiner, samt 5% rabat.

Hvor skal gardinerne hænge?

Dit nye gardinvalg afhænger i stor grad af, hvor i huset de skal placeres og hvordan dine vinduer ser ud. Har du skrå, små eller store vinduespartier? Skal de mørke gardiner anvendes i køkkenet, badeværelset eller stuen? 

Mørke gardiner fås i mange typer, farver og vævninger. Et stofgardin kan være flot og yndefuldt i stuen. Det fås med mørklægning og kan eventuelt kombineres med et anden type gardin. Det giver et smukt og elegant samspil. 

Et lamelgardin kan trækkes helt til siden. Det gør, at det fylder minimalt og du kan let komme ind og ud af balkon døren. Det produceres som mørklægningsgardin, hvis du ikke vil lukke solens stråler helt ude.

Gardinbussen-prisgaranti er dit rullende showroom med mange forskellige lyse og mørke gardiner.

Mørke gardiner kan være både dekorativt og funktionelt i dit flotte hjem.

Vælg Gardinbussen fordi

Vi har tip top service og prisgaranti. En glad kunde skriver følgende på Trustpilot:

“Top professionel service. God tid til at vælge produkt og god information om dette. Nu med plissé gardiner. Tak for god service.”

Prisgarantien dækker over, at vi matcher prisen på et lignende gardin produkt, plus 5 procents rabat. 

Vores gardinkonsulent glæder sig til at komme på besøg.